نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

کارگاه تخصصی مدیران آموزش متوسطه ناحیه یک با حضور مدیرکل برگزار شد

کارگاه تخصصی مدیران آموزش متوسطه ناحیه یک با حضور مدیرکل برگزار شد



به گزارش "منصوره رحیمی" کارشناس مسئول آموزش متوسطه دوره اول ناحیه یک؛ ضمن خدمت تخصصی مدیران آموزش متوسطه دوره اول، دوم، فنی و حرفه ای و کارو دانش با موضوع هماهنگی و تبادل نظر در خصوص مسائل آموزشی، پرورشی، اجرایی و مالی به مدت 8 ساعت در اردوگاه ولایت تفت برگزار شد.

"عباسعلی دانافر" مدیرکل آموزش و پرورش استان در جمع مدیران مدارس ناحیه یک یزد ضمن بیان 6 رویکرد مهم سند تحول بنیادین گفت: توسعه به معنای یک گام به جلوبرداشتن است و تمام کشورها حتی کشورهای توسعه یافته برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارند تا بتوانند رشد و ارتقا پیدا کنند.مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد رکن اصلی توسعه کشور را توسعه آموزش و پرورش  دانست و مهمترین رکن بین همه عوامل آموزش و پرورش را نیروی انسانی بیان کرد. و مدیران را کدخدایان عرصه تعلیم و تربیت معرفی کرد.

وی اذعان داشت: مدیریت ، هنر ، علم و تجربه است که هنر به صورت ذاتی در وجود هر کسی است و علم به صورت اکتسابی است و نیاز به تلاش دارد و تجربه را باید پله به پله و در کنار دیگران کسب کرد.

وی مهمترین رسالت نظام آموزشی را تحقق سند تحول بنیادین معرفی کرد و اظهار داشت:سند تحول بنیادین قانون اساسی آموزش و پرورش است که در برنامه ششم توسعه اشاره شده است که هیچ برنامه‌ای نباید در مدرسه اجرا شود که مغایر با سند تحول بنیادین باشد. وی با اشاره به اینکه سند یک رویکرد است و راه جدیدی نیست و اگر این رویکردهای ما اصلاح نشود به مسیر واقعی نخواهیم رسید.  برای رسیدن به اهداف سند تحول بنیادین مدیر آموزشگاه بایستی برنامه سالانه داشته باشد، به برنامه درسی اشراف داشته باشد و با برگزاری کارگاه برای والدین، آنها را با مدرسه همسو سازند.

وی بیان کرد اساسی ترین مسئله در سند تحول تحقق مدرسه محوری است که برای تحقق  مدرسه محوری 6 پروژه باید انجام گیرد که از آن جمله انتخاب و انتصاب مدیران، سنجش شایستگی های حرفه ای نیروی انسانی، آموزش وتوانمندسازی نیروی انسانی و .... می باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در ادامه اظهار داشت: در راستای سند تحول ما باید کارایی مدرسه را بالا ببریم یعنی هر مدیر با توجه به توانایی، پتانسیل و رویکردهای محلی مدرسه برنامه ریزی کند تا در نهایت به تحقق مدرسه محوری دست یابیم. وی بر جایگاه رفیع و موفقیت های آموزش و پرورش استان یزد اشاره و تاکید کرد، ما نه تنها باید این جایگاه را حفظ کنیم بلکه باید ارتقاء هم ببخشیم.

در ادامه جلسه پرسش و پاسخ مدیران با مدیر کل و معاونت آموزش متوسطه مهندس کارآموز انجام شد و در پایان این نشست گرم و صمیمی "زهره امیرچقماقی" مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد ضمن عرض خدا قوت به مدیران نکاتی را در خصوص مسائل آموزشی و پرورشی بیان نمود.