نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

چهارمین کمیته بهبود کیفیت سوادآموزی آموزش و پرورش ناحیه یک برگزار شد

چهارمین کمیته بهبود کیفیت سوادآموزی آموزش و پرورش ناحیه یک برگزار شد


چهارمین کمیته بهبود کیفیت سوادآموزی آموزش و پرورش ناحیه یک با حضور"مرات امین الرعایا" معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش در سالن اجتماعات این مدیریت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک، معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت اداره سواد آموزی ناحیه یک گفت: یکی از چالش های پیش رو نهضت سوادآموزی شیوع ویروس کرونا و به تبع آن عدم رغبت افراد برای شرکت در دوره های سوادآموزی است.

"مرات امین الرعایا" افزود : میانگین نرخ باسوادی استان بر اساس آمارهای قطعی در سرشماری سال۹۵در گروه هدف ١٠ تا ۴٩ سال به 96/6 درصد رسیده است، که بدون اتباع بیگانه 98/4 است و  این آمار نشان می دهد در بین استان ها رتبه سوم را کسب نموده ایم.

وی گفت: عدالت آموزشی یکی از ارکان سوادآموزی است و در این راستا با اختصاص بیش از ٨٠ درصد فعالیت های سواد آموزی به بانوان، اختلاف موجود در این حوزه را به کمتر از هفت درصد رسانده ایم.

وی افزود: بیش از ۵۵ درصد فعالیت های سوادآموزی استان به مناطق محروم شهرها و روستاها اختصاص داشته است.

معاون سوادآموزی استان تصریح کرد: بر اساس آمار سال ٩۵ عملکرد استان یزد در برنامه های سه سطحی وزارت آموزش و پرورش در حوزه سوادآموزی، بالاتر از میانگین کشوری بوده است.

وی با اشاره به اینکه در ۵سال گذشته حدود ۷۰۰۰نفر اتباع خارجی بی سواد جذب شده اند و آموزش دیده اند افزود : امسال نیز با همکاری سازمان زندان ها کلاس های سوادآموزی را در  زندان مرکزی و اردکان برگزار می نماییم.

"امین الرعایا" گفت : هزار و 500 نوسواد در سطح استان پس از گذراندن دوره های آموزشی خود در کلاس های ICDL شرکت نموده اند.

وی افزود: مراکز یادگیری محلی نقطه اتصال دولت و ملت هستند، در این مراکز افراد ضمن سوادآموزی به یادگیری مهارت ها می پردازند، همچنین در استان ۵ مرکز یادگیری فعال و یک مرکز مشارکتی با اداره کل زندان ها وجود دارد.

در ادامه "زهره امیرچقماقی" مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بیان داشت: سواد آموزی در زمانی به وجود آمد که مشکلات متعددی در کشور وجود داشت.

وی با تاکید به سوره های قرآن مبنی بر اهمیت خواندن و نوشتن گفت: سواد خواندن و نوشتن یکی از مهم ترین سیاست های نظام اسلامی جهت سواد آموزی همه اقشار جامعه از زمان حضرت امام(ره) تاکنون است.

وی افزود: مشکلاتی در زیست بوم جدید کرونا در جامعه وجود دارد و به تبع آن رغبت افراد برای شرکت در دوره های سواد آموزی بسیار کم تر شده است که با برنامه ریزی دقیق و منظم می توان این مشکلات را تا حدی کاهش داد.

"امیرچقماقی" با اشاره به سخن پیامبر اسلام(ص) که فرمودند: " علم را طلب کنید،اگر درچین باشد" گفت: کار نهضت سوادآموزی کاری جهادی و پیامبرگونه است زیرا انسان های زیادی را از جهل و نادانی نجات داده و آگاهی میبخشد.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم از "زهره امیرچقماقی" مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک و اداره سواد آموزی ناحیه یک، به دلیل عملکرد مطلوب فعالیت های سوادآموزی در بین نواحی و مناطق آموزش و پرورش استان یزد تقدیر و تشکر شد.