نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

قابل توجه مدیران محترم مدارس

قابل توجه مدیران محترم مدارس



به گزارش روابط عمومی اداره آموزش و پرورش ناحیه یک، با توجه به بخشنامه و دستورالعمل های وزارت متبوع در خصوص راه اندازی‌ شبکه اجتماعی دانش آموزان در راستای آموزش های مجازی در یک بستر امن می‌بایست موارد ذیل در دستور مدیران محترم قرارگیرد:

1- مدارسی که تاکنون  در سامانه سناد اطلاعات مربوط به پیام رسان، مشخصات کلاس، مدرسه و معلمان را تکمیل ننموده اند برای تکمیل اطلاعات هرچه سریع تر اقدام نمایند.

2- انتخاب شبکه اجتماعی به عهده  مدیران مدارس است و این شبکه به عنوان شبکه فعالیت همه معلمان و دانش‌آموزان مدرسه تعیین خواهد شد.لذا با نهایت دقت و مشورت با شورای مدرسه شبکه اجتماعی مدرسه را انتخاب نمایند.لازم به ذکر است انتخاب شبکه واحد برای تمام‌ منطقه پیشنهاد‌نمی‌شود.

3- شماره همراه مدیران و معلمان محترم که در سناد وارد شده می بایست با شماره مربوط به نصب شبکه اجتماعی منتخب یکی باشد.

4- پیام رسان ها برای این پروژه فعلا غیر فعال بوده و از شنبه 1399/01/09 برای این پروژه فعال خواهند شد که در این شبکه ها مدیران باید پس از ورود و احراز هویت، اطلاعات مدرسه خود را پس از رویت، تایید نمایند؛ تا معلمان  با نصب این شبکه اجتماعی و پس از احراز هویت، کلاس های خود را رویت و مشخص نمایند و در ادامه دانش آموزان نیز با رفتن به سامانه shad.medu.ir  و احراز هویت بتوانند وارد کلاس‌های خود شده و از کلاس‌ها استفاده نمایند.

5- در مدارس غیر دولتی کد ملی معلمان برای ثبت در سناد کافی است و نیازی به کد پرسنلی این افراد نخواهد بود .

6- با ایجاد تغییرات در اطلاعات سناد، تغییرات پس از ۲۴ ساعت اعمال و قابل رویت خواهد بود.

7- حداکثر زمان تکمیل اطلاعات اولیه در سناد، شنبه 1399/01/09 است .

قابل ذکر است تمامی مدارس دولتی و غیر دولتی در دوره های ابتدایی، متوسطه اول و دوم، کاردانش و فنی حرفه ای شامل این طرح می شوند.