نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

زنگ نمادین انقلاب نواخته شد

زنگ نمادین انقلاب نواخته شد


زنگ نمادین انقلاب در دبیرستان دخترانه متوسطه دوم برازنده مقدم با حضور دکتر مهران فاطمی استاندار ،محمد کاظم رحیمی نژاد مدیر کل آموزش و پرورش استان،سردار زارع کمالی فرمانده سپاه الغدیر استان و سایر مسئولان استان و شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش ناحیه یک، مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن ایام دهه فجر بیان داشت: پیشرفت ها و دستاورد های زیادی توسط انقلاب اسلامی ایران به دست آمده است که در دوران قبل از انقلاب وجود نداشته است.
رحیمی نژاد افزود: این انقلاب میراث گرانبهایی است که باید پای آن بمانیم و گنج بسیار ارزشمندی است که باید این موهبت الهی را به نسل آینده تحویل دهیم.
وی با تاکید بر اینکه مردم پای انقلاب هستند گفت: مردم شریف ایران  در پیچ های تاریخی نقشه های دشمن را از بین بردند و نشان دادند که در کنار انقلاب اسلامی هستند.
گفتنی است  همزمان با برگزاری این مراسم در همه مدارس استان، زنگ انقلاب نواخته شد.