نمایشگر دسته ای مطالب
نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

دیدار با با خانواده شهید هاشمی به مناسبت دهه فجر

دیدار با با خانواده شهید هاشمی به مناسبت دهه فجر


در راستای پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت و تجلیل از مقام شامخ شهدای و به مناسبت دهه مبارک فجر،"محمد معینی" معاون پرورشی آموزش و پرورش ناحیه یک و " محسنی" رئیس بسیج فرهنگیان ناحیه یک، با حضور در منزل شهید فرهنگی سید احمد هاشمی با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش ناحیه یک، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام و انقلاب بوِیژه شهدای فرهنگی و دانش آموز به تجلیل از مقام شامخ شهدای عرصه دفاع مقدس پرداخت وگفت: شهدا بهترین الگو برای جامعه هستند که همیشه باید حضور و تجلی آن ها در زندگی ما حس شود بنابراین همه باید ادامه دهنده راه و منش و حافظ آرمان های این عزیزان در راستای حفظ و کیان از ارزش های دفاع مقدس و دستاوردهای انقلاب اسلامی باشیم.

"محمد معینی" افزود:  عزت و سربلندی ما از برکت خون شهدای عزیز است و ما باید با عمل به وصیت نامه های شهدای گرانقدرمان از جمله  تعهد به کار و اخلاص در عمل و پیروی از ولایت با تمام توان در مسیر آنان حرکت نماییم.

وی  در ادامه ضمن آرزوی توفیق و سلامتی برای خانواده شهید هاشمی ابراز داشت : شهیدان منبع نور و هدایت برای ما هستند و امیدواریم که شفاعت این عزیزان هم در این دنیا و هم در آخرت شامل حال همه ما باشد.

لازم به ذکر است شهید سید احمد هاشمی از شهدای فرهنگی آموزش و پرورش ناحیه یک بود که در عملیات رمضان در منطقه شلمچه در سن 33 سالگی به درجه رفیع شهادت رسید.