نمایشگر دسته ای مطالب

جلسه حضوری با مدیران مدارس دخترانه دوره اول متوسطه برگزار شد
جلسه حضوری با مدیران مدارس دخترانه دوره اول متوسطه برگزار شد
به منظور همفکری و بررسی مشکلات مدارس دخترانه دوره اول متوسطه، جلسه حضوری با مدیران این دوره، در دبیرستان دخترانه شهید صدوقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک، "زهره امیرچقماقی" مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، ضمن تبریک به مناسبت دهه مبارک فجر و قدردانی از مدیران مدارس در شرایط بحرانی و حساس جامعه گفت: امروزه بخشنامه ها و دستورات وزارتی آنی و لحظه ای شده است که نشان دهنده زیست بوم جدید آموزش و پرورش و جامعه است.
وی افزود: آموزش و پرورش اثرگذار ترین مجموعه در جامعه است و رویکرد های مهم اجتماعی جامعه در آموزش و پرورش اتفاق خواهد افتاد، لذا مدیران مدارس مهم ترین نقش را در این مجموعه دارند.
وی خاطر نشان کرد: اگر مدرسه و در رأس آن مدیران مدارس مسئولیت خود را درست انجام ندهند نیروی انسانی موجود در جامعه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت و در آینده مشکلاتی در اجتماع به وجود می آید.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک با اشاره به استرس و بی نشاطی که در دانش آموزان به خاطر شرایط کرونا به وجود آمده است، گفت: دهه مبارک فجربا اجرای برنامه های شاد فرصت بسیار خوبی برای از بین بردن حالات منفی دانش آموزان است.
وی افزود: دبیران و مدیران عزیز باید در کلاس های درس غیرت ملی را به دانش آموزان بیاموزند تا دانش آموزان نسبت به کشور، پرچم و سرود ملی آگاهی و علاقه داشته باشند.
"امیرچقماقی" با اشاره به 36 هزار شهید دانش آموز گفت: اهداف سند تحول بنیادین بر شش ساحت تاکید شده است و دانش آموزان باید در ساحت سیاسی اجتماعی که از مهم ترین ساحت های سند تحول بنیادین است و در اکثر مدارس کمرنگ شده است بیشتر توجه گردد.
وی در مورد اهمیت دوره اول متوسطه مطالبی را بیان کرد و گفت: اگر دانش آموزی در دوره اول متوسطه خوب پرورش یابد در دوره دوم متوسطه ازهیچ نظر مشکلی نخواهد داشت و این موضوع نشان می دهد که دوره اول متوسطه زیرساخت دوره دوم متوسطه برای شکل گیری هویت، شخصیت و هدف دانش آموز است.
وی با شاره به این که در شرایط کنونی دانش آموزان فقط در کنار خانواده ها حضور دارند گفت: باید امروزه مدیران مدارس توجه بسیار زیادی به خانواده ها داشته باشند و ارتباط خود را با خانواده ها از هر زمانی بیشتر کنند.
"امیرچقماقی" بیان داشت: در کنار آموزش باید پرورش نیز توجه شود، زیرا این دو مانند بال پرنده هستند و در کنار هم می توانند باعث پیشرقت دانش آموز و جامعه شوند و مدیران مدارس نباید فقط به یکی از آن ها در مدرسه توجه کنند.
وی همچنین بهداشت مدارس را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: پاکیزگی و نظافت مدرسه شخصیت دانش آموز را می سازد و زندگی او تحت تاثیر قرار می دهد.
در ادامه "رضا سرتیپ زاده" معاون آموزش متوسطه ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام ا... علیها و سالروز تولد حضرت امام خمینی رهبر کبیر انقلاب اسلامی و ایام ا... دهه فجر از زحمات مدیران و کادر آموزشگاه بابت زحمت های مضاعف پیش آمده به دلیل شیوع بیماری کرونا تشکر کرد.
وی با معرفی کتاب سیره نبوی اثر استاد شهید مرتضی مطهری، انضباط و جدیت را از لوازم اصلی مدیریت معرفی نمود و به 4 نکته ای که مدیران لازم است در کار خود مدنظر قرار دهند اشاره نمود
-
موضوع مداومت و پایداری در کارها: که عمدتاً شروع خوبی داریم ولی پایان خوبی نداریم و دچار روزمرگی هستیم. می توانیم به گونه ای برنامه ریزی داشته باشیم که وقتی نیستیم ولی هستیم، و وقتی مدیران جدید می آیند یک نقشه راه داشته باشند.
-
پرهیز از آرزو و خیال بافی: باید واقعیت ها را قبول داشت.
-
پرهیز از سستی و کاهلی: که از بزرگترین آفت های جدید است.
-
پرهیز از نسنجیده کاری: مدیر از اعمال نسنجیده و ناپخته که چیزی جز آشفتگی ندارد پرهیز کند، کارها وقتی سنجیده هست که مشورت شده باشد و از همه پتانسیل ها استفاده شود که این موضوع با توجه به شیوع بیماری کرونا در تصمیم گیری های شورای آموزشگاه پررنگ تر می شود. لذا مدیران با توجه به حساسیت های موجود از تمام نظرات اعضاء در تصمیم گیری استفاده نمایند.
"سرتیپ زاده" با بیان اینکه با توجه به پایان یافتن امتحانات نیم سال اول، مدیران کارنامه های دانش آموزان را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و با تشکیل جلسه شورای دبیران دانش آموزان ضعیف را در دروس پایه و اصلی شناسایی نموده و با برگزاری کلاس های تقویتی، در جهت ارتقاء یادگیری تلاش نمایند، از مدیران خواست با توجه به ارسال شیوه نامه برگزاری برنامه های معرفی مشاغل از 99/11/15 الی 1400/2/15 و در راستای هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم برگزاری جلسات مشاوره ای با والدین و دانش آموزان در دستور کار خود داشته باشند و با توجه به اینکه از ابتدای سال 98-97 تاکنون مدیریت پنج هنرستان را تاسیس نموده است، با معرفی سایت yazdgfh.ir به دانش آموزان، آنان را با رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش آشنا نمایند.
وی با بیان اینکه مدیران در مرکز یک مثلثی قرار دارند که باید هماهنگ کننده بین کادر، والدین و دبیران باشند، نقش مدیر با توجه به آموزش های مجازی مهم دانست و از آنان خواست با عضویت در گروههای درسی با نظارت بالینی، پیگیر آموزش ها باشند و با توجه به شرایط پیش آمده ارتباط بیشتری با دبیران داشته باشند و در این خصوص راهنمایی های لازم خدمت مدیران داشتند. در پایان مدیران به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند.
در پایان هر یک از مدیران دوره اول متوسطه به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.